Vårt mål

Gjennom et nært samarbeide med våre interessenter ønsker vi å levere et lønnsomt og uovertruffet kvalitetsservice for pallegodsdistribusjoner ved å:

Levere en førsteklasses service til våre kunder

Oppfordre og støtte utviklingen av våre medarbeidere

Gi utvidet funksjonalitet og bærekraftig vekst til våre tjenestebrukere

Fremme innovasjon og kontinuerlig forbedring av virksomheten

Omfavne våre sosiale og miljømessige ansvar

Våre verdier

  • Kvalitet og Yrkesetikk

Vi forplikter oss til å alltid gi enestående service og vi søker alltid etter å oppnå de høyeste kvalitetsnivåer. Våre ansatte formidler også profesjonalitet, ærlighet og integritet når de kommuniserer med hverandre og våre interessenter.

  • Kreativitet, Innovasjon og Evolusjon

Vi er stolte av å være pionærer innom vår industri. Våres medarbeidere er løsinsgsfokuserte og tenker ofte i nye retninger for drive vår fremgang for både Pall-Ex og våre medarbeidere.

  • Lidenskap

Vi driver framover med inspirasjon og med et ønske om å lykkes i hver aktivitet vi engasjere oss i. Alle våre ansatte har en positiv innvirkning på vår virksomhet som våre interessenter merker når vi leverer våre tjenester som er anpasset til nåværende og fremtidige utfordringer.

  • Trygghet og Sikkerhet

Å garantere våre medarbeidere sikkerhet og trygghet er en av våre største prioriteter. Vi er derfor aktivt engasjert i utviklingstiltak for våre medarbeidere for fremme deres utvikling og fremgang.

  • Hållbarhet

Vi omfavner vårt sosiale ansvar og vi engasjerer oss i å minske vår belastning på miljøet i tillegg til at vi støtter sosiale veldedighetsorganisasjoner.