Våre partnere

I februar 2009 lanserte Pall-Ex gruppen Pall-Ex Italia som  ble etablert i samarbeid med det italienske logistikkforetaget Alberti e Santi, som driver nettverket under en hovedlisensavtale og replikerer den beprøvde Pall-Ex modellen som vi har hatt stor framgang med i Storbritannia. Pall-Ex Italia har to hubber; hovedkvarteret ligger i Fiorenzuola d'Arda, Piacenza og en hubb som dekker sør-Italia ligger i Caserta, Napoli, som forsikrer trygge og pålitlige pallgodsleveringer over hele landet.

Pall-Ex Italia fortsetter og vokse og har demonstrert fleksibiliteten av Pall-Ex gruppens forretningsmodell for å møte økende behov for transporteffektivitet og service

Pall-Ex Italia var vår første hub utenfor Storbritannia og har vært flaggskipet for Pall-Ex gruppens kickstart av vår europeiske ekspansjon.

 

www.pallex.it

Pall-Ex Iberia ble lansert i april 2011 og tilbyr tids-og kostnadseffektive tjenester for delpartier i Spania og Portugal fra deres sentrale hub i Madrid. Pall-Ex Iberia leverer effektive tjenester over hele halvøyen og Balearene, hvor Pall-Ex Iberia driver det eneste pallgods nettverket.

Enric Estruch, administrerende direktør for Pall-Ex Iberia sa: "Pall-Ex Iberia kan utnytte suksessen av en 'hub-and-spoke' modell i Spania, hvor en luke i markedet eksisterer, ved å arbeide sammen med en innovativ og kvalitetsfokusert organisasjon med en etablert kjernevirksomhet i Storbritannia og vellykkede nettverk i Italia og Romania".

www.pallex.es

Pall-Ex Romania ble lansert i desember 2011 og er Øst-Europas første distribusjonsnettverk for pallgods. Fra sin sentrale hub i Sibiu kan medlemmene tilby deres kunder fleksible tjenester som er spesielt utviklet for å løse kundenes endrende behov for On Time sporbare leveringer, så vel som åpenhet og sikkerhet.

Danor Ionescu, administrerende direktør av Pall-Ex Romania kommenterte at: "Pall-Ex Romania bringer den unike 'hub-and-spoke' nettverkskonseptet som har revolusjonert pallgodsdistribusjon i Storbritannia og Vest-Europa til Øst-Europa, noe som gir området masse av fordeler."

www.pallex.ro

 

 

 

 

Pall-Ex France ble lansert i Mai 2013 og oppnådde rekordhøye volumer i løpet av den første natten i drift for et Pall-Ex nettverk. Hubben ligger sentralt i Bourges i Frankrike og nettverket består av 40 medlemmer som inkluderer noen av Frankrike's ledende transportører.

Pall-Ex France er det eneste nettverket som driver en "hub-and-spoke" modell med en hub som håndterer alt fra enkelte paller til delpartier. 

" Vi ser nå fram imot å samarbeide med våre andre Pall-Ex kolleger i Europa og øke både antall medlemmer og godsvolumer i løpet av vårt første år i drift." Bruno Ameline Administrerende Direktør Pall-Ex France

www.pallex.fr