Fordeler

Det er mange fordeler med å bli en av våre nasjonale partnere og det er disse fordelene som kommer til å føre din bedrift til framkanten av din industri.

Vi tilbyr deg full støtte og kontinuerlig konsultasjon fra vår ledelsesteam hele veien.

Dra nytte av kunnskapen fra vårt ledelsesteam som har blitt utviklet og raffinert over 17 år.

Her er noen flere fordeler:

  • Kommersielle fordeler

Å bli en del av Pall-Ex organisasjoen gir deg masse av fordeler. Vi har over årene utviklet våre systemer og prosesser som nå tilbyr en komplett og robust infrastruktur for våre partnere og medlemmer over Europa.

Du kommer til å få tilgang til disse systemene og fordelene som følger med- og du kommer rakst til å merke til forbedrende operative fordeler som et resultat.

Du vil også kunne nyte økende inntekter fra en plattform av kontinuerlige bedrifts- og netverksavgifter.

  • Markedsføringsfordeler

Pall-Ex sitt varemerke er anerkjent og blir fort lagt merke til hvor den syns. Pall-Ex har utviklet et ledende og globalt gjenkjennelig varemerke og vi har kontinuerlige markedsføringskonsultasjoner for å kunne utvikle vårt kreative,effektive og ikke minst minneverdige varemerke og markedsføringsmaterial.

Mye av dette er utviklet individuelt for hver av våre partnere.

Gjennom Pall.Ex kommer du også til å ha tilgang til noen av de beste hodene innen markedsføring som også kommer til å samarbeide med dine medlemmer.

  • Tilgang til vårt unike og industriledende IT-system

Mye tid og investeringer har gått til å utvikle en skreddersydd, intelligent og effektiv IT infrastruktur for Pall-Ex og våre medlemmer. Mangen år med erfaring innen speditør-og transportbransjen har blitt sammenlagt med et svært dyktig IT team som sikkerstiller at Pall-Ex leverer IT støtte som fungerer for deg og din bedrift.

Du kommer også til å bli vår hoveddistribudtør av vårt unike IT system innom ditt nasjonale nettverkt.

Vi installerer alle våre IT system og tilbyr våre partnere kontinuerlig opplæring og støtte.

Kontinuerlig forskning og utvikling skaper innovative løsninger som vi deler med våre partnere for å fremme utvikling og fremgang av nettverket.

  • Pan-europeiske utviklingsmuligheter

Reisen vi er på er både spennende og krevende. Å delta i utviklingen av pallgods industrien i Europa er ingen liten oppgave. Men belønnelsene og den gode kjennelsen av å ha oppnådd noe stort- det gjør alt verdt det.

Bli en sentral aktør i utviklingen an pan-europeiske tjenester innom vårt konsern når andre Pall-Ex nettverk er etablert over Europa. 

Få din stemme hørt og lån dine år med erfaring innen godshåndtering og transporter til utviklingen av en bedre, mer effektiv og mer kundefokusert måte å gjøre forretninger på.

Hjelp til med å forbedre vår industri og dens standarder

Følg med oss på reisen til å bli det mest effektive, organiserte og respekterte pallegodsnettverket i Europa.

  • Miljøfordeler

Gjennom å være en del av Pall-Ex nettverket kommer du til å se store forbedringer innen anvendelsen av kjøretøyenes lastekapasitet så vel som drivstofforbruk, som hjelper med å redusere miljøpåvirkiningen på et nasjonalt nivå.